Tilbud

De Danske Tour de France-Helte 2023-udgave

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 169,00.

Den helt opdateret 2023-udgave af bogen, der giver det helt store overblik med de store danske præstationer i hele Tour de France historien.

Beskrivelse

Den helt opdateret 2023-udgave af bogen, der giver det helt store overblik med de store danske præstationer i hele Tour de France historien.

Du kommer med hele vejen fra den første danske deltager i 1913, over den første dansker til at gennemføre Touren, den første danske etapevinder, den første i førertrøjen, de store over år i 1990’erne, det første danske team i løbet og frem til den nye store generation af danske cykelstjerner. En imponerende rækkefølge af fantastiske præstationer. Og så er der jo alle skandalerne! Her har danskerne også spillet en stor rolle.

Tour de France og Danmark har et tæt bånd. Bånd, der yderligere forstærkes af, at løbet i 2022 startede i København og der kom en danske vinder.

Forfatteren Kenneth Møller Kristensen har været tæt på cykelsporten mere end 20 år. Han har i tolv år været tilknyttet Danmarks Cykle Union som redaktør og pressechef. Han har fungeret som ekspertkommentator på blandt andet Viasat, har skrevet artikler til en lang række medier og bøgerne De danske cykelhelte, Historien om Post Danmark Rundt og 6-dagesløb. Nu er Kenneth Møller Kristensen blandt andet redaktør for websitet CyclingWorld.dk.

Dette er en ny bog fra forlaget.

Udkommer den 19. juni 2023

Yderligere information

Vægt 0,2 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De Danske Tour de France-Helte 2023-udgave”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *