Tilbud

Gert Frank – Helten fra Forum

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 189,00.

Gert Frank var i 1980’erne indbegrebet af 6-dagesløb i Danmark og en kæmpe stjerne på himlen med danske sportsstjerner. Dette er bogen om Franks karriere og livet før og efter.

8 på lager

Beskrivelse

Gert Frank var i 1980’erne indbegrebet af 6-dagesløb i Danmark og en kæmpe stjerne på himlen med danske sportsstjerner. Stemningen i Forum var altid på kogepunktet, når Gert Frank leverede underholdning og flot cykelløb ved de københavnske 6-dagesløb. Dette i en tid, hvor de danske aviser og dansk TV dækkede 6-dagesløb massivt. Alle raske drenge og piger i 1980’erne vidste, hvem Gert Frank var.

Men Gert Frank var også kontroversiel. Han kom ofte på kant med 6-dagesarrangørerne og de andre ryttere. Kontroverserne med makkeren i par nr. 7, Hans-Henrik Ørsted, var mange og noget, de fleste i cykelverdenen kan huske.

Men Gert Frank nåede at få en flot 6-dageskarriere, der dog fik en mindre heldig afslutning.

Efter karrieren mistede Gert hurtigt de penge, han havde tjent på sin sportskarriere. Men heldigvis fandt han lykken igen.

Desværre nåede Gert kun at blive 62 år. Gert Frank døde alt for tidligt den 19. januar 2019.

Dette er bogen, der fortæller om Gerts liv og karriere.

Skrevet af Kenneth Møller Kristensen, der tidligere har udgivet bogerne De Danske Cykelhelte, Historien om Post Danmark Rundt samt 6-dagesløb.

Udkom den 9. december 2019.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Gert Frank – Helten fra Forum”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *