50 Utrolige Historier fra Sportens Verden

kr. 169,00

Forfatter Kenneth Møller Kristensen har samlet 50 utrolige historier fra sportens verden i denne bog. Det er underholdende, forbavsende og fascinerende. Du vil undres, måbe og blive overrasket, når du bevæger dig igennem historierne. Og du kan også blive klogere. Både på sportens historie, men også på samspillet mellem sport og politik. For de to ting er meget ofte blevet blandet sammen.

100 på lager

Beskrivelse

Det er fascinerende, hvor langt sportsfolk er villige til at gå for at få succes. Men det er vel egentlig det, som de succes- fulde sportsfolk er lavet af. Altså viljen til at ofre sig og tage chancer. Denne vilje fører ofte til sjove, ekstreme og nærmest vanvittige episoder.

Forfatter Kenneth Møller Kristensen har samlet 50 af disse historier i denne bog. Det er underholdende, forbavsende og fascinerende. Du vil undres, måbe og blive overrasket, når du bevæger dig igennem historierne. Og du kan også blive klogere. Både på sportens historie, men også på samspillet mellem sport og politik. For de to ting er meget ofte blevet blandet sammen.

Du kan læse om OL-roeren, der stoppede for en ande- familie, om manden, der gennemførte et maratonløb med 54 års forsinkelse, om vennerne, der skar deres OL-medaljer over og delte dem, og om Formel-1-køreren, der døde, men blev verdensmester alligevel. Men også om terrorangreb, om Adolf Hitler, om fodboldklubben, der blev kult, om storpolitik, der indvirkede på både en fodboldsejr og bokse- resultater og rigtig meget andet.
Det er med andre ord nogle utrolige historier, du kan hygge dig med og undre dig over med denne bog i hånden.

Udkommet den 16. april 2024.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “50 Utrolige Historier fra Sportens Verden”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...