Tilbud

De Danske Tour de France Helte – 2022 udgave

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 75,00.

7 på lager

Beskrivelse

En opdateret udgave af bogen De Danske Tour de France Helte, der oprindeligt udkom i 2020.

Denne bog er fortællingen om de danske cykelryttere, der har leveret de markante danske Tour-resultater. Du kommer med hele vejen fra den første danske deltager i 1913, over den første dansker til at gennemføre Touren, den første danske etapevinder, den første i førertrøjen, de store over år i 1990’erne, det første danske team i løbet og frem til den nye store generation af danske cykelstjerner. En imponerende rækkefølge af fantastiske præstationer. Og så er der jo alle skandalerne! Her har danskerne også spillet en stor rolle.

Tour de France og Danmark har et tæt bånd. Bånd, der yderligere forstærkes af, at løbet i 2022 skal starte i København. Aldrig tidligere er Tour de France indledt så langt fra Frankrig som i Danmarks hovedstad. Med denne bog bliver du bedre rustet til den store begivenhed.

Udkommer den 17. marts 2022.

Forfatteren Kenneth Møller Kristensen har været tæt på cykelsporten mere end 20 år. Han har i tolv år været tilknyttet Danmarks Cykle Union som redaktør og pressechef. Han har fungeret som ekspertkommentator på blandt andet Viasat, har skrevet artikler til en lang række medier og bøgerne De danske cykelhelte, Historien om Post Danmark Rundt og 6-dagesløb. Nu er Kenneth Møller Kristensen blandt andet pressechef for det københavnske 6-dagesløb og for cykelklubben DBC samt redaktør for websitet CyclingWorld.dk.

Dette er en ny bog fra forlaget.

Yderligere information

Vægt 0,3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “De Danske Tour de France Helte – 2022 udgave”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *