Tilbud

6-dagesløb

Original price was: kr. 229,00.Current price is: kr. 199,00.

Langt de fleste danskere har hørt om begrebet 6-dagesløb. Og langt de fleste danskere har et indtryk af, at det handler om at køre cykelløb på en cykelbane i seks dage.

Denne bog går bag om begrebet 6-dagesløb med masser af baggrundsviden, historisk perspektiv, små anekdoter, spændende beretninger og et fantastisk billedemateriale.

Beskrivelse

Bogen om 6-dagesløb.
Kay Werner, Gert Frank, Michael Mørkøv og alle de andre.

Af Kenneth Møller Kristensen
Forord af Henrik Elmgreen
Udgivet på forlaget Mellemgaard

Langt de fleste danskere har hørt om begrebet 6-dagesløb. Og langt de fleste danskere har et indtryk af, at det handler om at køre cykelløb på en cykelbane i seks dage. De fleste danskere med en lidt ældre dåbsattest forbinder desuden 6-dagesløb med Forum i centrum af København. Og for en del mennesker var disse tider også lig med tåger af cigaretrøg, masser af fadøl samt stemning og fest.

Denne bog går bag om begrebet 6-dagesløb med masser af baggrundsviden, historisk perspektiv, små anekdoter, spændende beretninger og et fantastisk billedemateriale.

Du bliver klogere på essencen af 6-dagesløb, du kommer til at forstå, hvad der adskiller 6-dagesløb fra andet cykelløb, bliver taget på en historisk rejse fra de første 6-dagesløb i New York til det moderne 6-dagesløb i Ballerup Super Arena og så møder du alle de store 6-dageshelte.

Og for dig der savner 6-dagesløb i Forum er der masser af nostalgi.

Udkommet den 14. december 2018

Yderligere information

Color

Blue

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “6-dagesløb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *