You never walk alone

kr. 299,00

4 på lager

Beskrivelse

Efter 30 års ventetid kan Liverpool FC igen kalde sig for engelske mestre.

You Never Walked Alone er hyldestbogen, der analytisk kortlægger vejen til titlen, når forfatterne og mangeårige Liverpool-fans Karsten Krogh og Carsten Gottlieb Johansen dykker ned i den i sandhed mindeværdige sæson.

En sæson der så Liverpool distancere alle andre med historisk eftertryk, men også oplevede fodbolden, det britiske samfund og resten af verden gå i stå.
Liverpools mesterskab står ikke i skyggen af covid-19 udbruddet; at sæsonen overhovedet blev spillet færdig og de rødblusede kunne lade sig kåre som mere end fortjente vindere blev Premier Leagues vidnesbyrd om livets tilbagevenden.

You Never Walked Alone går helt tæt på Jürgen Klopps forvandling af Liverpool FC fra at være de måske egnede til suveræne vindere. Sæsonen 2019/20 skal ikke ses eller forstås som et fodbold-år med en isoleret enestående præstation – det er en triumf, der står på skulderne af historien. Det perspektiv dykker You Never Walked Alone ned i og folder ud. Hvorfor gik det galt, hvordan endte det med en så langvarig mesterskabstørke, og hvordan fandt Liverpool hjem igen som Englands bedste hold med fans, der aldrig mistede troen på klubben, fællesskabet og hinanden.

You Never Walked Alone udkom 18. august 2020.

Yderligere information

Vægt 1,0 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “You never walk alone”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *