Engang var jeg Jesper Skibby

kr. 149,00

2 på lager

Beskrivelse

En sportskrønike og et indgående portræt af et komplekst menneske, som mange måske overraskende nok kan spejle sig i. Om rystende nedture, om livet som professionel, men sandelig også om at rejse sig og komme op igen.

Engang var jeg Jesper Skibby går Tonny Vorm, der har skrevet den, på jagt efter sandheden om mennesket bag masken. Hvem er Jesper Skibby i virkeligheden? Hvad drev ham til den slidsomme træning og mod målstregen i de store etapeløb? Hvorfor blev han udfordret efter cykelkarrieren? Hvad sker der i hovedet på en topidrætsmand, når han mister sin sport?

Med i bogen er venner, familie og en række tidligere kolleger, der fortæller om deres indtryk af Jesper Skibby. Han selv fortæller ærligt om sejre og skuffelser på landevejen, et selvmordsforsøg på Amager og den kærlighed, der i dag er fundamentet i hans hverdag.

Fra bogen:

”Jeg er stadig en gadedreng, nej, jeg er også en gadedreng, og jeg kan stadigvæk få folk til at grine. Det ved jeg godt. Nogle gange kan jeg slet ikke lade være. Men jeg kan ikke hele tiden og ikke hver dag. Det har jeg prøvet. Det var ved at slå mig ihjel.

Udkommet den 24. marts 2021
Ny bog fra forlag

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Engang var jeg Jesper Skibby”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *